Friday, September 14, 2012

Kangen....

Perhatian : Saya ini orangnya menye alias cengeng alias mellow. jadi harap maklum yah kalo saya aplot video yang bisa bikin badan saya gemeteran (SERIUS) kalo dengerin lagu+liat videonya...

Back The Story nya :
Lagu ini muncul waktu saya SMP sekitar taun 2001 dan saya punya seorang sahabat BANGET dari orok udah temenan (iyalah tetangga), saya tukang malakin dia :)) tapi dia masih baek aja sama saya AMPE sekarang masih suka saya palakin ! *koq dia masih mau ya temenan? haha

well,  yang bikin saya merinding itu liriknya.. Simpel tapi ngena banget.. bayangkan waktu saya umur 15an udah mikir 10 taun ke depan kehidupan kita bagaimana sekarang?
and what? 10 taun ke depan kita udah jadi apa??
Saya -> Udah jadi istri dan seorang ibu sambil kerja 
Dia? -> kariernya makin dahsyat di oil company (tuh kan, gimana gak gw palakkin coba?)
Baik busuknya dia-saya  udah kebongkaaar semuaaaaa...iya semuaaaa...

dan lirik di lagu ini... Kitaaaa bangeeeet !!! sampe sekarang (ternyata) saya masih suka gemeteran kalo liat Vclipnya + Lagunyaa

I miss u my old friend :*



And so we talked all night about the rest of our lives

Where we're gonna be when we turn 25

I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real cool
Stay at home talking on the telephone with me
We'd get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

( 1 )

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs

And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny ?
Will we still remember everything we learned in school ?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man ?
Can we ever find a job that won't interfere with a tan ?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

( repeat 1 )


La, la, la, la

Yeah, yeah, yeah
La, la, la, la
We will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now ?

Can we survive it out there ?
Can we make it somehow ?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round ?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

( repeat 1 3X )

8 comments:

  1. 2001 ya? berarti sy udah kerja.. hihiih..

    ReplyDelete
  2. lagu nya enak yaa .. :D
    udah mbak ga usah sedih sedih happy ajja :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya enak banget ampe merinding loh sayah

      Delete
  3. huaaaaa kayaknya ini emang lagu wajib graduation ya
    gue jg tiap denger lagi ini langsung keinget masa2 remaja dulu hihi

    ReplyDelete
  4. waaaa ini kayaknya lagu wajib graduation ya
    gue sampe sekarang tiap denger lagu ini langsung kebayang masa2 remaja dulu
    ahhh aku jadi kangenn juga huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada bubu dhita in d house hiiii... merinding gak sii inget masa lalu :p *makasih ya bubu udah mampir :D

      Delete